O nama

Mi smo mlada i ambiciozna kompanija koja svojim klijentima pomaže u unapređivanju poslovanja kroz najnovije i najefikasnije vidove internet marketinga. Specijalizovani smo za kreiranje i praćenje Google AdWords kampanja, i sertifikovani Premier Google Partner za područje Srbije.

Čime se bavimo?

Naše usluge, osim usluga oglašavanja na Google platformama (Search oglašavanje, Display oglašavanje, YouTube oglašavanje, oglašavanje dinamičkim oglasima, oglašavanje mobilnih aplikacija, Remarketing oglašavanje), uključuju i oglašavanje i vođenje stranica na Facebooku i ostalim društvenim mrežama (Community Management, Advertising), oglašavanje na domaćim CPC platformama (Httpool i Etarget), online i print Media Buying, oglašavanje na Twitteru, oglašavanje na Skypeu, E-mail oglašavanje, kao i izradu kreativnih rešenja u vidu banera, štampanih oglasa, kataloga i kompletnog korporativnog identiteta kompanije.

Cilj nam je da planiramo, sprovodimo i analiziramo kvalitetne marketinške kampanje koje će vama doneti unapređenje poslovanja i veću prepoznatljivost, služeći se svim alatima za oglašavanje koji najviše odgovaraju vašim potrebama. Volimo svoj posao i ponosimo se postignutim rezultatima.